רכיבים:
כוס+ כף קורנפלור
200 גר’ קמח תופח
כף אבקת אינסטנט וניל
150 גר’ חמאה בטמפ’ החדר חתוכה לקוביות
חצי כוס סוכר
ביצה +חלמון אחד
כף חומץ
למלית:
ריבת חלב
קוקוס
אופן ההכנה:
במיקסר מקציפיםחמאה וסוכר עד להתייצבות,מוסיפים חלמון ביצה תוך כדי הקצפה בהדרגה להוסיף את הביצה עד לתערובת אחידה.
להוסיף את החומץ,קורנפלור,קמח,אינסטנט וניל עד לקבלת בצק אחיד במרקם מעט דביק.
מעבירים לקערה ומניחים במקרר כשעה.
מרדדים את הבצק לעלה גדול וקורצים לעיגולים.
בתנור שחומם מראש ל180 מעלות אופים כ 8 דק’.
**חשוב מאוד שהעוגיות ישארו בהירות.
מזלפים על כל עיגול ריבת חלב ומניחים עליו עיגול נוסף.מצפים את הדפנות בקוקוס ואוכלים בתיאבון