OUR LOVE RECIPES

סופגניות
14884588_1140557839361495_4208485802486435683_o
סופגניות
1 ק״ג קמח
1 ביצה
1/2 כוס סוכר
כפית מלח
25 גר’ שמרים יבשים
1 שקית שמרית
1/2 כוס שמן
כפית תמצית ווניל
1+1/2 כוסות מיים פושרים.
אופן ההכנה: בקערת מיקסר עם וו לישה שמים את הביצה,שמן,סוכר,ווניל,קמח ולשים במהירות נמוכה .מוסיפיםבזרם דק מיים פושריםוממשיכים ללוש כ 3 דק’ עד שנוצר מרקם בצקי.מוסיפים את השמרים והמלח ולשים במהירות בינונית כ 8 דק’ נוספות.
מוציאים מקערת המיקסר וקורצים לכדורים בגודל של 80 גר’.
מניחים את הכדורים במגש משומן עם רווחים ביניהם,מברישים את הכדורים בשמן,מכסים בניילון ומניחים כשעה וחצי בצד עד להכפלת גודל הכדורים.
בסיר רחב ועמוק שופכים כליטר שמן ומחממים לחום של 180 מעלות.מכניסים כחמש סופגניות לסיר בכל פעם ומטגנים כ-2 דק מכל צד עד להשחמה.
ציפוי גאנאש שוקולד:
מיכל שמנת מתוקה
חב’ שוקולד מריר
אגוזי פאקן קצוצים לקישוט.
בסיר קטן מביאים את השמנת לרתיחה,מכבים את האש ומוסיפים את השוקולד,מערבבים עד לקבלת תערות אחידה ומבריקה.
טובלים חצי סופגניה שטוגנה בגאנאש השוקולד ומעטרים באגוזים.
חנוכה שמח
אלפחורס
screen-shot-2016-11-23-at-1-00-41-pm
אלפחורס
רכיבים:
כוס+ כף קורנפלור
200 גר’ קמח תופח
כף אבקת אינסטנט וניל
150 גר’ חמאה בטמפ’ החדר חתוכה לקוביות
חצי כוס סוכר
ביצה +חלמון אחד
כף חומץ
למלית:
ריבת חלב
קוקוס
אופן ההכנה:
במיקסר מקציפיםחמאה וסוכר עד להתייצבות,מוסיפים חלמון ביצה תוך כדי הקצפה בהדרגה להוסיף את הביצה עד לתערובת אחידה.
להוסיף את החומץ,קורנפלור,קמח,אינסטנט וניל עד לקבלת בצק אחיד במרקם מעט דביק.
מעבירים לקערה ומניחים במקרר כשעה.
מרדדים את הבצק לעלה גדול וקורצים לעיגולים.
בתנור שחומם מראש ל180 מעלות אופים כ 8 דק’.
**חשוב מאוד שהעוגיות ישארו בהירות.
מזלפים על כל עיגול ריבת חלב ומניחים עליו עיגול נוסף.מצפים את הדפנות בקוקוס ואוכלים בתיאבון
עוגת שמנת פירורים
סברינה מאפה נאמן
עוגת שמנת פירורים

לבצק:
* 3 כוסות קמח
* 1 שקית אבקת אפייה
* 3/4 כוס סוכר
* 2 ביצים
* 1/3 כוס סוכר
* תמצית וניל – מעט
* קורט מלח
* 200 גר’ חמאה

אופן ההכנה:
מכניסים הכל למג’ימיקס ומעבדים לכדור אחד. לוקחים 2/3 מכמות הבצק ומשטחים על תבנית אפייה 30X37, ו-1/3 מכמות הבצק משטחים בתחתית 24 קפיצית (לפירורים אח”כ), אופים ב-180 מעלות עד שזה נהפך זהוב, ומצננים מחוץ לתנור.

לקרם:
* 150 גר’ חמאה רכה מאוד
* 3/4 כוס סוכר
* 2 ביצים
* כף תמצית וניל
* 600 גרם שמנת חמוצה
אופציה להוספה: מעל העוגה – חצי כוס חמוציות/ צימוקים מושרים באלכוהול/ פסיפלורה
אופציה נוספת – להכניס לבלילת הגבינה – גרידת מתפוז/ לימון אחד

אופן ההכנה:
מקציפים את החמאה + סוכר, לקצף אחיד אוורירי, מוסיפים ביצים בהדרגה וגם את הווניל – מקפלים לתוך הבלילה את השמנת החמוצה ואז אפשר לקפל פנימה את התוספות.
מורחים את הבלילה על המשטח בתבנית האפייה המרובעת. ומעל הקרם מפוררים את הבצק מהתבנית הקפיצית בשכבת פירורים אחידה.
משאירים את העוגה כשעה בחוץ לספיגת הטעמים ומכניסים למקרר לשעתיים והעוגה מוכנה.


כל הזכויות שמורות | האתר נבנה על ידי חברת מדיה איטרס

פונט קריאה
רקע לבן
נווני אפור
ניגודיות גבוהה
הגודל טקסט